Tini 't Hart-Ottens

  Praktijk voor Relatie en gezinstherapie, EPT en Gestalt Coaching & Therapie

  De Ervaringsgerichte Psychosociale Therapie (EPT) is een therapievorm die helpt om via nieuw opgedane ervaringen in de therapie een andere weg in te kunnen slaan.                                                                                                                                                                                                          
  Zo wordt het voor jezelf en de ander mogelijk om op een positievere manier in contact te leren staan en hoeft er niet telkens opnieuw de vicieuze cirkel van opgelopen pijn en frustratie te worden doorlopen.
  Het is mooi als je partner in het hele proces mee wil gaan, omdat in je relatie de veranderingen ingevoerd en geoefend kunnen worden.

  Naast een relatietherapie is het soms ook nodig om een stuk individuele therapie te volgen.

  Door in het hier en nu te kijken hoe er  omgegaan wordt met relaties en problemen kan er nieuw gedrag aangeleerd en oud gedrag afgelegd worden. En wordt het erbij behorende oude gevoel vanzelf verwerkt.

  In 2014 heb ik een basistraining gevolgd in de EFT,  Emotionally Focused Therapy. Deze therapievorm is ontwikkeld door Sue Johnson en geënt op de hechtingstherie van Bowlby, Creating Connection. 

  Sinds 2014 tot 2016 heb ik een aantal cursussen gevolgd bij Gatla.(Gestalt Associates Training Los Angeles).
  In 2016 ben ik in Portugal geweest en heb een certificaat behaald voor de Training Course in Couple Therapy for Therapists, Basic Group.
   

                         EAGT  RBCZ  SCAG


  2011 © Tini Ottens